TT IFAK POUCH S MKII Coyote TT IFAK POUCH S MKII Coyote TT IFAK POUCH S MKII Coyote TT IFAK POUCH S MKII Coyote

TT IFAK POUCH S MKII

Coyote

Varenr: 125927
FargeCoyote
TT IFAK POUCH S MKII Coyote
TT IFAK POUCH S MKII Oliven
TT IFAK POUCH S MKII Sort
399,-
-+
Utsolgt (41 dager)

Når det gjelder førstehjelp i taktiske situasjoner, er rask tilgang til utstyret avgjørende. Derfor presenterer vi stolt TT IFAK Pouch S MKII, en førstehjelpsveske som er designet for å gi deg umiddelbar tilgang til nødvendig utstyr. Dette settet er ideelt for profesjonelle og taktiske team som trenger effektiv førstehjelp under krevende forhold.

TT IFAK Pouch S MKII er utstyrt med et panel som kan trekkes ut med et håndtak, slik at du enkelt kan få tilgang til innholdet. Vesken festes med et MOLLE reversibelt system, som gir fleksibilitet når det gjelder festing til annet utstyr eller utstyrssystemer.

Førstehjelpsvesken er laget av holdbart Cordura®-materiale og materialer med IRR-finish.

TT IFAK Pouch S MKII har praktiske løkker i to farger, rød og svart, som gjør det enkelt å trekke ut nødvendig utstyr. Vesken kan foldes opp og lukkes med hake-og-løkke-lukking for sikker oppbevaring av innholdet.

Enten det er i taktiske situasjoner, på feltoppdrag eller i andre krevende miljøer, kan du stole på TT IFAK Pouch S MKII for rask og effektiv førstehjelp. Den er også kompatibel med 50 mm belter og kan tilpasses etter dine behov.

Ikke gå på kompromiss med sikkerheten og effektiviteten til ditt taktiske team. Skaff deg TT IFAK Pouch S MKII i dag og vær klar til å håndtere enhver nødsituasjon med tillit og pålitelighet.

 


 

 

Produktinformasjon

Farge Coyote
Mål 15 x 15 x 4,5 cm
Stofftype CORDURA® 700 den
Vekt 160g