MSR Trail Base Water Filter 4L MSR Trail Base Water Filter 4L MSR Trail Base Water Filter 4L

MSR Trail Base Water Filter

4L

Varenr: 125461
Volum
2 799,-
-+
1 På lager

Ta vannfiltreringen din til nye høyder med MSR Trail Base Vannfilter. Dette nyskapende systemet er skreddersydd for å møte dine behov når du er ute på eventyr i norsk natur. Uansett om du utforsker fjell, innsjøer eller elver, kan du stole på Trail Base for å gi deg trygt og rent drikkevann.

Med sin modulære design gir Trail Base deg to konfigurasjonsalternativer: enten kan du bruke den som et praktisk gravity-filter eller som et personlig vannfilter. Denne fleksibiliteten gjør det til det ideelle valget for solo-utforskere, grupper eller familier på turen.

Gravity-filterfunksjonen er enkel og effektiv. Fyll den med vann fra en kilde, fest den til en trestamme eller annen egnet overflate, og la naturens tyngdekraft gjøre jobben for deg. Du kan være trygg på at hvert dråpe som passerer gjennom filteret, vil bli renset for skadelige partikler, protozoer og bakterier, inkludert de som kan forårsake sykdommer som giardia og E. coli.

Ønsker du en mer personlig filtreringsmetode? Ikke noe problem! Med den medfølgende pumpeadaptersettet kan du enkelt konvertere Trail Base til et personlig vannfilter. Pump opp friskt vann fra en kilde, som en innsjø eller elv, og la det ultranøyaktige filteret fjerne 99,9999% av bakterier og 99,9% av protozoer. Du kan nyte hvert slurk uten bekymringer.

En annen fordel med MSR Trail Base er dens lange levetid og enkel vedlikehold. Filteret kan håndtere opptil 1 500 liter vann før det trenger å byttes ut. Og når det er på tide å rense eller erstatte filteret, er det en enkel prosess som kan utføres på farten.

MSR Trail Base er også utformet med brukervennlighet i tankene. Det kompakte og lette designet gjør det enkelt å pakke ned og ta med deg på eventyret. Det robuste materialet tåler røff behandling og sikrer at Trail Base er en pålitelig følgesvenn i mange år fremover.

Enten du er på en fjelltur, en kajakkekspedisjon eller en helgetur i naturen, bør MSR Trail Base Vannfilter være en del av ditt utendørs utstyr. Sikre deg rent, friskt vann uansett hvor du går, og nyt naturen uten bekymringer. Bestill ditt MSR Trail Base Vannfilter i dag og vær klar for alle slags eventyr!

Produktinformasjon

Volum 4L