MSR Hubba Hubba NX Tent Green MSR Hubba Hubba NX Tent Green MSR Hubba Hubba NX Tent Green MSR Hubba Hubba NX Tent Green MSR Hubba Hubba NX Tent Green MSR Hubba Hubba NX Tent Green MSR Hubba Hubba NX Tent Green MSR Hubba Hubba NX Tent Green

MSR Hubba Hubba NX Tent

Green

Varenr: 125813
FargeGrønn
MSR Hubba Hubba NX Tent Green
9 499,-
7 599,-
-+
Antall i kart: 10
Antall enheter i kjøpsforpakning
3 På lager

Hubba Hubba NX to-persons telt for fjellentusiasten

Hubbaserien er for deg som vil ha et lett og kompakt fjelltelt for alle slags fjell- og skogsturer. Spesielt på turer over mange dager der sekken er blytung med mat og utstyr vil Hubbateltet sørge for at sekken er noen kilo lettere. Vi kan med trygghet kalle Hubbaserien for Norge-på-lags teltet. Om du liker ett fullblods fjelltelt som er lett og lite i nedpakket tilstand samtidig som det er solid bør Hubbaserien være førstevalget.

Hubba Hubba NX har inngang på hver sin langside. Dette gjør at du har egen inn/utgang som gjør at du unngår å krype over turfølget nattetid på vei ut for å tisse under stjernene. Åpning på begge sider er også praktisk for lagring av støvler, sekker etc. På solskinnsdager får man også muligheten for full åpning og gjennomlufting. Man kan også velge å bruke det ene ytterteltet til inn/utgang, og det andre til matlaging. Selve innerteltet har stor åpning og mange nettinglommer for oppbevaring av krimskrams. Løkkene i taket er for å feste tørkeanordninger eller lanterne.
Teltet er uten stormmatter noe som fører til god ventilasjon og mindre kondens i teltet.  God lufting på grunn av innerteltets nettingpaneler sørger også for en god natts søvn.


Felles for alle MSR telt:
De ulike teltseriene er realistiske og ærlige i størrelsen. Du får faktisk plass til 2 personer i et 2-personerstelt. Her er ikke noe lureri for å få lav vekt- og volumtall. Teltene oppleves som romslige på grunn av bratte sidevegger som ikke tvinger deg til å sitte oppreist kun i midten av teltet. Med en sittestol i kombinasjon med liggeunderlaget er teltet i større grad et komfortabelt oppholdsrom.
Den selvstående geometrien sørger for et stramt telt som ikke blafrer og bråker i vinden.
En av fordelene med selvstående telt er at oppsettet er enkelt: Legg innerteltet ut på bakken og fest hjørnene med pluggene. Sett deretter i stengene i maljene på kortsidene av teltet. Klipp på hempene på innerteltet og legg ytterduken på.

Vekt : 1,6 kg
Mål innertelt: 127Bx213Lx100H cm
Lett og kompakt fjelltelt
Praktiske inngangspartier og vestibyler
Kan brukes uten yttertelt i godvær
Kan brukes uten innertelt ved bruk at Footprint
Ytterteltet kan brettes vekk for direkte tilgang til innerteltet
Innertelt i 15D nylon micromesh & 20D ripstop nylon
Yttertelt i 20D ripstop nylon 1200mm Durashield™ polyurethan & silikon
Gulv i 30D ripstop nylon 3000mm Durashield™ polyurethane & DWR

Produktinformasjon

Farge Grønn
Størrelse 2 Personer