MSR DeepDish Bowl - Green MSR DeepDish Bowl - Green

MSR DeepDish Bowl - Green

Varenr: 125753
169,-
-+
4 På lager

MSR DeepDish Bowl er en pålitelig og allsidig skål designet spesielt for friluftsentusiaster. Enten du er på camping, fjelltur eller en ekspedisjon, vil denne skålen være den ideelle følgesvennen for å nyte et godt måltid under åpen himmel.

En av de fremragende egenskapene til MSR DeepDish Bowl er dens robuste konstruksjon. Den er laget av høykvalitets, ripebestandig og BPA-fri polypropylen, noe som gjør den solid og slitesterk. Uansett hvor tøffe forholdene er, vil denne skålen motstå slitasje og vare lenge.

Skålen har en romslig kapasitet på 710 ml, noe som gir deg rikelig med plass til å nyte dine favorittmåltider utendørs. Enten det er en varm suppe, en smakfull gryterett eller en frisk salat, vil MSR DeepDish Bowl imøtekomme dine behov og gjøre måltidet ditt til en hyggelig opplevelse.

Den dype formen på skålen er ideell for å hindre søl og samle alle ingrediensene i ett sted. Du kan trygt blande og nyte måltidet ditt uten bekymringer. Den brede kanten gir også enkel håndtering og muligheten til å bruke skålen som et praktisk fat.

MSR DeepDish Bowl er ikke bare funksjonell, men også praktisk for utendørs bruk. Den er lett å rengjøre og tåler enkelt oppvaskmaskin. Den er også stablebar, noe som betyr at den tar minimal plass i ryggsekken eller campingutstyret ditt.

Enten du er en erfaren friluftsentusiast eller en nybegynner, vil MSR DeepDish Bowl bli din favorittskål for dine utendørs eventyr. Opplev bekvemmeligheten, påliteligheten og allsidigheten til denne skålen, og nyt måltidene dine i naturen på en ny og spennende måte. Bestill MSR DeepDish Bowl i dag og forbered deg på uforglemmelige utendørs måltider!

Produktinformasjon

Farge Grønn
Størrelse L