MSR WhisperLite Universal Stove MSR WhisperLite Universal Stove

MSR WhisperLite Universal Stove

Varenr: 125548
3 249,-
-+
3 På lager

MSR WhisperLite Universal - legendarisk multi-fuel brenner
MSR WhisperLite Universal er en legendarisk multi-fuel brenner som brenner både flytende drivstoff og gass. WhisperLite Universal er en allsidig brenner som du kan bruke sommer som vinter, i marka og på høyfjellet. Brenneren har vært med på mang en kald vinternatt og er godt brukt av alt fra proffene til folkehøyskoler. Om du er alt fra turkokk til ekspedisjonsfarer er du i målgruppen.

Brenneren brenner både på gass og flytende drivstoff som renset bensin og parafin. For å endre drivstoff type må man bytte dyse og inngangen til slangen på brenneren. For å kunne utnytte brenneren maksimalt følger det med en inverter som gjør at du kan snu gassboksen opp ned. Da får du maksimal effekt av gassen uavhengig av temperatur og hvor mye som er igjen i gassboksen.

WhisperLite Universal er lagd i rustfritt stål, og brenneren har en stor brennerflate slik at du kan bruke større kjeler og stekepanner for å lage god mat. Den pakker kompakt ned i de fleste MSR kjelene.

WhisperLite Universal er stabil, bråker lite og enkel å vedlikeholde. Brenneren er lett å demontere for å rengjøre de ulike delene. Brenneren har ShakerJet teknologi som betyr at det er en liten nål i dysen. Når du rister på brenneren vil dysen gå opp og ned og dermed rense brenneren. Dette gjør brenneren enkel å rense på tur, og er første ledd i å rengjøre brenneren din.

Det følger med drivstoff pumpe, vindskjerm, varmereflektor, inverter, reservedeler, bruksanvisning og en oppbevaringspose. Drivstoff flaske, gass boks og reparasjonssett kjøpes separat.

Blant verdens mest solgte brennere for flytende drivstoff
Brenner tre ulike drivstoff typer – renset bensin (UG), parafin (UK) og gass (UC)
Enkelt å bytte drivstoff
Driftsikker og allsidig
Enkel å rengjøre, reparere og bytte dyse
WL/ WLI/ WLU Service Kit – alt du trenger for å reparere og vedlikeholde brenneren (kjøpes separat)
Vekt 423 g