MSR Dragonfly Stove

MSR Dragonfly Stove

Varenr: 125534
3 249,-
-+
3 På lager

MSR Dragonfly - gourmetbrenneren
MSR Dragonfly er matlagningsbrenneren for vinterbruk. Brenneren går kun på flytende drivstoff og passer bra for store grupper med 4-8 personer da den er stabil for store kjeler. Det er også en perfekt brenner for deg som er glad i å lage mat på tur.

Dragonfly brenneren er veldig godt til matlagning på grunn av den store avstanden fra flammen til kjelen og at det er to punkter man kan justere tilførselen av drivstoff til flammen. Siden det er en justering nær brenneren er det enkelt å småkoke siden man raskt får stengt tilførselen av drivstoff til flammen på brenneren. Brenneren har stor avstand fra flammen til kjelen som gir en fullstendig forbrenning som igjen gir høy effekt. Brennerhodet og kjelestøttene har en stor diameter som gjør at man kan bruke store kjeler.

Brenneren har ShakerJet teknologi som betyr at det er en liten nål i dysen. Når du rister på brenneren vil dysen gå opp og ned og dermed bli renset av nålen. Dette gjør at brenneren selvrenses under turen, noe som er første ledd i å rengjøre brenneren din. Brenneren foldes enkelt sammen, og kan lett renses med bruk av service kitet som er lagd for Dragonfly brenneren.

Brenneren leveres med drivstoff pumpe, vindskjerm, varmereflektor, reservedeler, bruksanvisning og en oppbevaringspose. Drivstoff flaske og reparasjonssett kjøpes separat.

Brenner for ulike drivstoff typer – renset bensin (DG) og parafin, diesel og flybensin (DK)
Enkelt å bytte mellom drivstoff
Enkel å rengjøre og reparere
God egnet til matlaging pga. finjustreing av effekten.
Dragonfly Service Kit – alt du trenger for å vedlikeholde og reparere brenneren (kjøpes separat)

Produktinformasjon

Vekt 506g