MSR WindBurner Personal Stove System 1.0L - Red

MSR WindBurner Personal Stove

System 1.0L - Red

Varenr: 125531
2 999,-
-+
3 På lager

MSR WindBurner Personal Stove System 1L, vannkoker til fjells
WindBurner Personal Stove System er for deg som trenger vannkoking på en enkel måte langt utenfor allfarvei. Er du på turer der kaffe, te eller frysetørret mat er på menyen trenger du vannkoking gjort enkelt og effektivt.

På grunn av trykkregulator og ekstrem vindbeskyttelse er WindBurner trolig markedets mest effektive og gassgjerrige personlig kokesystem.

Vi kaller WindBurner det personlige kokesystemets Rolls Royce.

Trykkregulatoren gjør at man har jevnt effekt ut av brenneren uansett temperatur, ned til null grader. Under null grader er det lurt a° bruke fire-sesongers gass som holder trykket oppe.

Om du koker i minusgrader kan du sette gassboksen i en kopp vann; da er det som temperaturen er over 0 grader.

MSR har også tilpasset varmevekslerne til brennerhodet slik at kan unngår ufullstendig forbrenning og kullos. Dette gir i tillegg stabilitet og maksimal utnyttelse av gassen.

Kokesystemet blir minimalt pa°virket av vind, noe som gjør at man kan koke utendørs i vind med full effekt, lav oppkokingstid og effektivt gassforbruk, noe ingen andre systemer på markedet kan gjøre like bra.

VARMEUTLØSINGSMEKANISMEN

WindBurner®-kokeapparatet er konstruert med en intern varmeutløsingsmekanisme som slår av kokeapparatet hvis det blir overopphetet. Overoppheting kan oppstå som følge av bruken av kjeler av andre merker enn WindBurner, oppbevaring ved temperatur over 49 °C, skade på blussenheten eller feilaktig antenning. Les mer her.

Brukervennlig og gasseffektivt
Stødig og vindsikker
Trykkregulator
BPA-fritt lokk med sil
Vekt: 430 g
Volum 1L
0,5L kopp medfølger
Godt håndtak på siden
Kjelen låses til brenneren for økt sikkerhet
Kompakt enhet med brenner og 110 g gassboks inni
Koketid 1 liter vann: 4,5 min
Koketid 0,5L vann: 2,25 min
En 227 g MSR IsoPro gassboks koker 18 L