Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus Carinthia XP II plus

Carinthia XP II plus

Varenr: 119107
7 699,-
-+
ikke på lager (40 dager)

XP II PLUSS


En komfortabel bivypose med teltstangbue i hodeområdet (enkeltstang støttes). Det er nok plass i hodeenden for equitment som må være til stede dag og natt. Den L-formede tilgangsåpnen kan lukkes med 2 glidelåser. Den spesialdesignede stormklaffen sørger for at glidelåsene er forseglet for å være helt vanntette. De 5 løkkene på baksiden av XP-to holder insolasjonsmatten på plass.


En bivy bag kan være nødvendig hvis du ikke finner et sted for et telt, blir tvunget til å sove utendørs eller bare ikke vil bære et telt. Det betyr at en bivy bag kan være avgjørende for komfort og for overlevelse! Vi bruker bare de beste materialene som er tilgjengelige på markedet: GORE-TEX® Gas Permeable Technology er et unikt trelags laminat, helt vanntett og ekstremt pustende. I motsetning til GORE-TEX® Membranen, som brukes til klær, er GORE-TEX® Gas Permeable Technology luftgjennomtrengelig Som et resultat kan våre bivy poser lukkes helt, noe som gir absolutt værbeskyttelse sammen med god komfort. værbeskyttelse sammen med god komfort.