TT Plate Carrier QR SK Anfibia Mk II Sort TT Plate Carrier QR SK Anfibia Mk II Sort TT Plate Carrier QR SK Anfibia Mk II Sort TT Plate Carrier QR SK Anfibia Mk II Sort

TT Plate Carrier QR SK Anfibia Mk II

Sort

Varenr: 125983
FargeSort
TT Plate Carrier QR SK Anfibia Mk II Coyote
TT Plate Carrier QR SK Anfibia Mk II Oliven
TT Plate Carrier QR SK Anfibia Mk II Sort
2 099,-
-+
3 På lager

En av de fremragende egenskapene til TT Plate Carrier QR SK Anfibia Mk II er det innovative ROC-spenne-systemet. Dette unike hurtigutløsningssystemet gir øyeblikkelig tilgang til å frigjøre bæreren raskt og effektivt når det er nødvendig. Med ROC-spenne-systemet får du en ekstra trygghet og sikkerhet i kritiske situasjoner.

TT Plate Carrier QR SK Anfibia Mk II er også utstyrt med en justerbar SK-adapter, som gir deg muligheten til å tilpasse platebæreren etter dine personlige preferanser og behov. Du kan enkelt finjustere passformen for optimal komfort og bevegelsesfrihet under oppdraget.

 

Platebæreren er laget av høykvalitets slitesterkt nylonmateriale, som sikrer langvarig bruk og pålitelighet i krevende forhold.

Hurtigutløsningssystem (ROC-spenne): Denne platebæreren er utstyrt med et ROC-spenne-system som gir øyeblikkelig og pålitelig frigjøring i nødsituasjoner. Dette sikrer rask og effektiv fjerning av platebæreren når det er nødvendig.

Justerbar SK-adapter: TT Plate Carrier QR SK Anfibia Mk II har en justerbar SK-adapter som gir deg muligheten til å tilpasse bæreren etter dine preferanser og behov. Du kan enkelt justere både skulderstropper og sidestropper for optimal komfort og passform.

Polstret skulderområde: Denne platebæreren har et polstret skulderområde som gir ekstra komfort under langvarig bruk. Polstringen bidrar også til å dempe belastningen og forbedre bærerkomforten.

Design for modularitet: TT Plate Carrier QR SK Anfibia Mk II er designet med tanke på modularitet, slik at du kan tilpasse og montere ulikt utstyr og tilbehør etter dine behov. Det gir deg fleksibilitet til å konfigurere platebæreren i samsvar med oppdragets krav.

Kompatibilitet: Platebæreren er kompatibel med forskjellige typer skuddsikre plater og innlegg. Dette gir deg muligheten til å tilpasse den balansen mellom beskyttelse og mobilitet som er nødvendig for dine spesifikke oppdrag.

Størrelsesjustering: TT Plate Carrier QR SK Anfibia Mk II kommer med justeringsmuligheter for å tilpasse størrelsen og passformen etter brukerens kroppsstørrelse og preferanser. Dette gjør det enkelt å oppnå en individuell og komfortabel passform.


På grunn av skjelettkonstruksjonen er denne platebæreren også egnet for amfibieoperasjoner. Størrelsen kan justeres og er designet for vanlige SAPI-plater fra 30 x 25 cm til 33 x 27 cm.

Passer til SAPI-plater i størrelser fra 30 x 25 cm til 33 x 27 cm.
Kompatibel med TT Mag Pouches VL og alle Anfibia Mag Pouches.
Kompatibel med TT Tac Pouch 18 Anfibia (varenummer 7103).
Lengdejusterbare, elastiske MOLLE-sidepaneler med hurtigutløsningspenne.
Hurtigutløsningssystem med ROC-spenne.
Passer til TT Molle Hyp Belt.
Skulderstropper justerbare fra min. 23 cm til maks. 40 cm.
Høydejusterbar plateholder.
Vektoppgang, veid 20 sekunder etter opptak i vann: 55 g (~7%).

Produktinformasjon

Farge Sort