Therm-a-Rest Saros 20F/-6C Long EraLoft Therm-a-Rest Saros 20F/-6C Long EraLoft Therm-a-Rest Saros 20F/-6C Long EraLoft Therm-a-Rest Saros 20F/-6C Long EraLoft

Therm-a-Rest Saros 20F/-6C Long

EraLoft

Varenr: 124927
Størrelse
R
S
L
3 699,-
-+
Antall i kart: 6
Antall enheter i kjøpsforpakning
1 på lager

Therm-a-Rest Saros -6C sovepose for hverdagseventyrene
Saros er den mest romslige syntetiske soveposen fra Therm-a-Rest og er laget for deg som ønsker en sovepose for vår, sommer, høst og senvinter der komfort og driftssikkerhet er viktig. Typiske turer kan være alt fra Rallarvegen til Dividalen eller en seiltur langs kysten. Saros er en driftsikkert pose for deg som ønsker pålitelightet uansett vær.

Saros soveposen er oppgitt til 0C grader i komfort-temperatur i undertøy. Med stillongs er komfortgrensen på -6C grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon. Saros soveposen har W.A.R.M. fit passform som står for «With Additional Room for Multiple positions”. I Saros soveposen har du god nok plass til å sove i alle mulige posisjoner du skulle ønske. Det er også rom for å få plass til en varmepose eller klær som må tørkes i løpet av natten.

 Soveposen er fylt med eraLoft Polyester Hollow Fiber som er et syntetisk, vannavstøtende materiale. Fordelen med syntetiske soveposer er at de holder seg varme selv om de blir fuktige. Saros soveposen har oppdelte kammere slik at isolasjonen ikke forflytter seg, men forblir i sine kammere. I Saros soveposen har du god nok plass til å sove i alle mulige posisjoner du skulle ønske. Det er også god plass for å tørke klær i løpet av natten.

 På undersiden av soveposen er det SynergLinks slik at man kan koble soveposen og liggeunderlaget sammen.

Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles på soveposen ved hjelp av hemper på posen slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet.

Soveposen kommer med komprimeringstrekk for bruk på tur og oppbevaringstrekk for lagring hjemme. Oppbevaringstrekket gjør at soveposen holder seg spenstig over tid!

 

Ekstern lomme for småting (hørepropper, lykt etc.)
Komforttemperatur på 0 grader i underbuksa og minus 6 med undertøy
Toveis glidelås som ikke hekter seg fast i innertrekket
Ytterstoff 20D polyester Ripstop m/DWR behandling
Innerstoff 20D polyester Taffeta Glidelås på venstre side
eraLoft Polyester Hollow Fiber
Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert
Small 1272 g, 156-168 cm lang
Regular 1460 g, 170-183 cm lang
Long 1610 g, 185-198 cm lang

Produktinformasjon

Innvendig tekstil 20D polyester
Komforttemperatur 0 grader i underbuksa og minus 6 med undertøy
Materiale eraLoft Polyester Hollow Fibe
Utvendig tekstil 20D polyester Ripstop m/DWR behandling
Zip Venstre