Therm-a-Rest Polar Ranger -20F/-30C Cuin Gåsedun - 800 - Nikwax impregnert Therm-a-Rest Polar Ranger -20F/-30C Cuin Gåsedun - 800 - Nikwax impregnert Therm-a-Rest Polar Ranger -20F/-30C Cuin Gåsedun - 800 - Nikwax impregnert Therm-a-Rest Polar Ranger -20F/-30C Cuin Gåsedun - 800 - Nikwax impregnert Therm-a-Rest Polar Ranger -20F/-30C Cuin Gåsedun - 800 - Nikwax impregnert Therm-a-Rest Polar Ranger -20F/-30C Cuin Gåsedun - 800 - Nikwax impregnert

Therm-a-Rest Polar Ranger -20F/-30C

Cuin Gåsedun - 800 - Nikwax impregnert

Varenr: 124874
Størrelse
R
L
13 799,-
-+
Antall i kart: 6
Antall enheter i kjøpsforpakning
1 på lager

Therm-a-Rest Polar Ranger -30C vintersovepose for de kaldeste nettene
Polar Ranger soveposen er laget for deg som trives på vinterturer over mange kalde dager der varme, vekt og volum er viktig. Som navnet sier trives Polar Ranger i typiske polare strøk, og er brukt av polarguide Moa Hundseid over Nordvestpassasjen i 2018 blant annet! Soveposen passer for deg som ønsker å ta vinterturene til nye høyder med lengre turer i kulde slik som å gå over Finnmarksvidda, Hardangervidda eller Svalbard på langs.

Polar Ranger er oppgitt til -20C grader komforttemperatur i underbuksa. Med undertøy er komfortgrensen på -30C grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon.

Om du er lei klønete, kaldt teltliv med soveposen rundt livet mens du lager mat har Polar Ranger en innovativ åpning på sidene for armene. Dette gjør den veldig brukervennlig til alle typer arbeidsoppgaver i kaldt vær. Løsningen gir også mulighet for lufting på milde netter.

Åpningen rundt ansiktet er også innovativ. Tuben har en skorstein konstruksjon for å unngå å trekke iskald luft ned i lungene når man sover. For 2021 er denne oppdatert til å være kortere, stivere og med en magnetlås slik at denne er optimert. Dette hindrer også at hele ansiktspartiet på soveposen blir fuktig av kondens i løpet av natten, noe som er veldig gunstig på turer over mange dager. Å pakke ned en fuktig pose er ikke spesielt gunstig.

Soveposen er fylt med 800 Cuin NikWax impregnert gåsedun som sørger for at dunet holder seg spenstig over tid. NikWax impregnering sørger for at fuktighet ikke trenger inn i soveposen slik som svette fra deg selv eller kondens i teltet. Typiske situasjoner er mange dager i telt med mye kondens og generell kontakt med snø og vann. Soveposen blir heller ikke særlig påvirket av fordamping fra kroppen på grunn av impregneringen.

Det er ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme langs nakke, i halsen i hetten og bak glidelåsen. Bak alle glidelåsene er det ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme. I fotpartiet er det en ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en dunfylt lomme som du kan putte føttene inn i for deg som er en frysepinne.

Soveposen har soneisolasjon som maksimerer varmen. Det er 60% dun på oversiden og 40% dun på undersiden av soveposen. Dette gjør at dunet blir mer effektivt brukt i forhold til vekt og varme. På undersiden av soveposen er det SynergLinks slik at man kan koble soveposen og liggeunderlaget sammen. Dunen på undersiden blir uansett komprimert og mister mye av varmeevnen sin, derfor vil du ha toppsiden opp. Slik får du både en lettere og varmere pose.

SynergyLink er nå lettere og oppdatert slik at de passer bedre med liggeunderlag på 63cm bredde (Long og Regular-Wide).

Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles til på oversiden ved hjelp av hemper på posen slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet. For de kaldeste nettene på under minus 30 grader er dette en god løsning.

Polar Ranger-serien er oppdatert for 2021 med 100% resirkulert nylon som brukes i både inner- og ytterstoffet av soveposen. Den 100% resirkulerte nylonen er GRS sertifisert. GRS står for Global Responsible Standard og er en frivillig standard varemerker kan følge når de bruker resirkulert materialer.

Serien er også oppdatert med en lomme på innsiden.

Alle Therm-a-Rest soveposene er sertifisert etter «Responsible Down Standard».

Veldig lett og kompakt for sin temperaturgrense
Åpning for armene på sidene
Smart konstruksjonsløsning for å unngå kondens i ansiktspartiet
Komforttemperatur på -20 grader i underbuksa og -30 grader med undertøy
Ekstern lomme for småting (hørepropper, lykt etc.)
Ny YYK anti-feste glidelås som går toveis
Resirkulert nylon som er GRS sertifisert
Ytterstoff - 100% resirkulert 20D nylon Ripstop m/DWR behandling
Innerstoff - 100% resirkulert 20D nylon med Taffeta Glidelås på venstre side.
800-fyll Nikwax Hydrophobic gåsedun
Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert
Regular 1477 g, 170 - 183 cm lang
Long 1559 g, 185 - 198 cm lang

Produktinformasjon

Innvendig tekstil 100% resirkulert 20D nylon
Komforttemperatur -20 grader i underbuksa og -30 grader med undertøy
Materiale 800-Fill Nikwax Hydrophobic Down™
Utvendig tekstil 100% resirkulert 20D nylon Ripstop m/DWR behandling
Zip Venstre