TT First Aid Mini Komplett førstehjelpskit TT First Aid Mini Komplett førstehjelpskit TT First Aid Mini Komplett førstehjelpskit TT First Aid Mini Komplett førstehjelpskit TT First Aid Mini Komplett førstehjelpskit TT First Aid Mini Komplett førstehjelpskit

TT First Aid Mini

Komplett førstehjelpskit

Varenr: 116153
FargeSvart
TT First Aid Mini Komplett førstehjelpskit
TT First Aid Mini Komplett førstehjelpskit
299,-
-+
Utsolgt (41 dager)

Introduserer TT First Aid Mini - Den kompakte førstehjelpssettet du alltid kan ha med deg!

Når det gjelder førstehjelp, er det viktig å være forberedt uansett hvor du er. Derfor presenterer vi stolt TT First Aid Mini, den ideelle følgesvennen for småskader og nødsituasjoner på farten. Dette kompakte førstehjelpssettet er designet for å være lett å bære med seg, slik at du alltid har det nødvendige utstyret tilgjengelig.

TT First Aid Mini er pakket med et utvalg av førstehjelpsutstyr som passer perfekt til mindre skader. Settet inneholder alt fra bandasjer og sårkompresser til plaster, pinsett og enkle medisinske redskaper. Selv om det er lite i størrelse, er dette settet effektivt og pålitelig når det gjelder rask og grundig behandling.

Det kompakte designet gjør det enkelt å oppbevare TT First Aid Mini i vesken, ryggsekken, bilen eller til og med i lommen. Settet er utstyrt med en all-round glidelås for enkel tilgang og har en solid konstruksjon som sikrer at innholdet holdes trygt og organisert.

Enten det er på reise, på tur, i treningsstudioet eller i hverdagen, vil TT First Aid Mini være din pålitelige følgesvenn. Ikke la deg overraske av småskader eller uforutsette hendelser - ha alltid TT First Aid Mini med deg og vær klar til å håndtere enhver situasjon på en trygg og effektiv måte.

 

Håndtak
Omnidireksjonell glidelås
Oppdelt hovedrom
Hake-og-løkke lukking lapp på forsiden (løkke)
Hypalon-løkke på baksiden for vertikal eller horisontal festing til beltet ditt
1x liten bandasjepakke, ikke-klebende kompress
2x sårbandasje 10 × 6 cm, elastisk
5x plasterstrimmel 7,2 × 2,5 cm
1 rull med klebende plaster 5 m × 2,5 cm
1x flåttfjerner

Produktinformasjon

Farge Svart
Mål 10 x 7 x 4 cm
Stofftype 420 HD Nylon
Vekt 120g