TT First Aid Complete MKII Komplett førstehjelpskit TT First Aid Complete MKII Komplett førstehjelpskit TT First Aid Complete MKII Komplett førstehjelpskit TT First Aid Complete MKII Komplett førstehjelpskit

TT First Aid Complete MKII

Komplett førstehjelpskit

Varenr: 116150
FargeSvart
TT First Aid Complete MKII Komplett førstehjelpskit
TT First Aid Complete MKII Komplett førstehjelpskit
1 299,-
-+
Utsolgt (41 dager)

TT First Aid Complete MKII - Din ultimate førstehjelpspakke!

Når det kommer til førstehjelp, er det ingen rom for kompromiss. Derfor presenterer vi stolt TT First Aid Complete MKII, den mest omfattende og pålitelige førstehjelpspakken du kan ha. Uansett om det er for hjemmet, arbeidsplassen, turer eller utendørs eventyr, er dette settet designet for å takle enhver nødsituasjon.

TT First Aid Complete MKII er utstyrt med et bredt spekter av førstehjelpsutstyr av høy kvalitet. Settet inkluderer alt fra bandasjer, sårforbindinger, kompresser og plaster til redskaper som saks, pinsett, termometer og redningspledd. Du vil også finne engangshansker og en praktisk sjekkliste som veileder deg gjennom nødsituasjoner trinn for trinn.

Det som virkelig skiller TT First Aid Complete MKII fra resten er dens avanserte funksjoner. Settet er utstyrt med en vanntett rull-lukking og tapede sømmer, slik at innholdet er beskyttet mot fuktighet og værforhold. Den har også en praktisk hake-og-løkke lukking lapp på forsiden for enkel tilgang og Hypalon-løkke på baksiden for fleksibel festing til beltet ditt.

Uansett om det er småskader, større skader eller nødsituasjoner som krever umiddelbar oppmerksomhet, kan du stole på TT First Aid Complete MKII for å gi deg den nødvendige hjelpen. Ikke gå på kompromiss med sikkerheten til deg selv og dine kjære - invester i TT First Aid Complete MKII i dag og vær trygg og godt forberedt på enhver nødsituasjon!

 

Ideell for oppdrag opptil 7 dager og for 1-4 personer.

Håndtak
Omnidireksjonell glidelås
Hake-og-løkke lukking lapp på forsiden (løkke)
Hypalon-løkke på baksiden for vertikal eller horisontal festing til beltet ditt
3x SAN sårkompresser 10 × 10 cm, ikke-klebende
1x middels bandasjepakke, ikke-klebende kompress
1x stor bandasjepakke, ikke-klebende kompress
1x Leukoplast® sårplaster 50 × 6 cm
1x fikseringsplaster 30 × 15 cm
1 rull sports tape 10 m × 2,5 cm
1x rett par bandasjesaks, skarp/stump
1x pinsett 9 cm
2 par vinylhansker
1x trekantet bandasje (viskose)
1x forbinding 60 × 80 cm
1x redningspledd 160 × 210 cm
1x sjekkliste
10x alkoholswabs

Produktinformasjon

Farge Svart
Mål 18 x 12,5 x 5,5 cm
Stofftype 420 HD Nylon
Vekt 550g