Ticket to the Moon Moonquilt Compact Hengekøye Ticket to the Moon Moonquilt Compact Hengekøye Ticket to the Moon Moonquilt Compact Hengekøye Ticket to the Moon Moonquilt Compact Hengekøye Ticket to the Moon Moonquilt Compact Hengekøye Ticket to the Moon Moonquilt Compact Hengekøye

Ticket to the Moon Moonquilt Compact

Hengekøye

Varenr: 126001
1 899,-
-+
ikke på lager (40 dager)

MOONQUILT COMPACT syntet underdekken
Varmedekken for deg som ønske å slippe å bli kald på ryggen, på skuldrene og beina slik du gjør ved bruk av liggeunderlag i hengekøya.

Moonquilt Allround brukes som underdekken som festes under hengekøyen slik at man ikke trenger isolerende liggeunderlag.

Den har strikk i endene som samler materialet slik at den former seg etter hengekøyen i fot-og hodeenden. Det er også strikk på hver side for å justere spennet fra liggeposisjon.

Til vinterbruk anbefales det å bruke et liggeunderlag i tillegg for økt isolasjon. For kalde høstkvelder rundt bålet kan den også brukes som teppe.

Moonquilt Compact pakkes sammen i den medfølgende transportposen ved å åpne den sekundære glidelåsen på transportposen. Denne har plass til både Moonquilten og hengekøyen slik at alt kan pakkes ned samlet.

Størrelse: 210 x 135 cm.
Vekt: 770 gram (inkl. pakkpose)
Komforttemperatur: 5 grader
Syntetisk RPET-ECODOWN fra Thermore
Ytterstoff i 70D Crinkle Nylon
Innerstoff i 20D Crinkle Nylon